Businesskonferanse 2019

Vi hadde igjen gleden av å ønske velkommen til årets Businesskonferanse i Oslo på Tendenz Studio 11. og 12.juni. Det var i år som tidligere år, fullbooket kurs begge dager.

Disse to dagene er satt av for at eiere og daglig ledere skal få påfyll i forhold til drift av salongen, i tillegg ønsker vi å gi litt påfyll av det som skjer hos oss på Tendenz i en mindre setting, enn det er på vår årlige Høstkonferanse i slutten av oktober.

Først ute denne dagen var sosiale medieansvarlige Lene T. som blant annet fortalte om hva som er viktig å tenke på når det gjelder sosiale medier og synligheten av salongen, hvordan treffe ønsket målgruppe til salongen etc. 
Klikk her for å se Lenes presentasjon. 

Deretter fikk vi høre om vårens fantastiske suksessrike nyhet fra Joico- Defy Damage av opplæringsansvarlig for Joico, Hannah. Her finner du hennes presentasjon. 

Blogg_businesskonferansen3

Litt kort om vår webshop og mulighetene til å utnytte denne maksimalt som et verktøy, både i forhold til bestilling- men også i forhold til produktopplæring ble det også satt av litt tid til. 

Anne Grethe og Sandra fra Tendenz Interiør avdeling ga oss innblikk og inspirerte oss i trendene og fargene som kommer på interiør for sesongen 2020. Presentasjonen finner du her.

Vi avsluttet vårt interne innslag med Stian og KMS. Han ga oss en teaser for hva vi har i vente høsten 2019, samt at han viste mulighetene man har med Style Color- dersom man bruker de riktig og utnytter mulighetene med dem. Se Stians presentasjon her

Blogg_businesskonferansen2

Etter lunsj, så var det tid for vår eksterne foredragsholder. I år hadde vi booket Hanne Cecilie Hegna, som jobber for Scandinavian Technology Institute- tidligere Business School. Hun snakket om fremtidens faghandel og mulighetene eller utfordringene det gir til vår bransje. Hvordan kan vi utnytte den enorme muligheten vi virkelig har. Hanne engasjerte virkelig gruppene begge dager- og tilbakemeldingene som vi fikk på evalueringen er meget høy og engasjerende.

Vi filmet begge dager og har redigert det, slik at de som var tilstede kan se det engang til og få med seg alle smådetaljer. Mens de som ikke var med, har muligheten til å få med seg dette unike foredraget. Vi har også lagt med presentasjonen hennes, slik at dere kan se på den i tillegg.

Screenshot 2019-07-01 at 15.12.06

Klikk på bildet over for å se film og presentasjon her

Vi vil igjen takke for to fantastiske dager med veldig gode tilbakemeldinger. 
Vi gleder oss til å se dere alle på Høstkonferansen 2019- lørdag 19-oktober.

Inntil da- ha en fantastisk sommer!